SZOLGÁLTATÁSAINK

SZÁMÍTÓGÉPES SZEMVIZSGÁLAT 

Egy optikailag precíz szemüveg alapját egy pontos, objektív alapon nyugvó computeres vizsgálat előzi meg.

szemvizsgálat-nagykálló

A számítógépes szemvizsgálatokat az alábbi szempontok szerint végezzük:

  • Objektív látásvizsgálat (számítógép elvégzi a vizsgálatot)
  • Szubjektív látásvizsgálat (orvos, vagy optometrista a próbaszemüvegben beállítja a legjobb látáshoz szükséges lencsekombinációt)

Az objektív szemvizsgálat

Az objektív szemvizsgálat, mint ahogy neve is utal rá, objektíven adja meg a páciens fénytörési hibájából származó dioptria adatokat egy erre a célra kifejlesztett computeres szemvizsgáló készülék segítségével.

A szubjektív szemvizsgálat

A szubjektív vizsgálat alkalmával figyelembe veszik az objektív vizsgálat eredményét, a páciens a próbalencse, próbakeret és vetített ábrák segítségével ki is próbálhatja először jobb, majd bal  és legvégül mindkét szemével a látásélességét.

SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS RÖVID HATÁRIDŐVEL

szemüvegnagykállóNapjainkban a szemüveglencsék széles választéka áll rendelkezésre, a döntés sokszor zavarba ejtő lehet. A lencseválasztásnál különböző szempontokat kell figyelembe venni, mint pl. az Ön szemének dioptriája, kényelem, tartósság, súly, biztonság, életstílus, foglalkozás, szemüveg viselési szokások, igények

Szemüvegünk akkor ideális, ha amellett, hogy jó látást biztosít, szívesen viseljük. Ezért szükséges, hogy arcunkhoz, megjelenésünkhöz, stílusunkhoz, szokásainkhoz alkalmazkodjon és illeszkedjen.

Segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb szemüvegkeretet és lencsét.

KONTAKTLENCSE VIZSGÁLAT ÉS BETANÍTÁS

Mivel a kontaktlencse közvetlenül a szemen helyezkedik el, ezért sokkal körültekintőbb vizsgálatra van szükség a szem egészsége érdekében.

-A vizsgálat első része megegyezik a computeres látásvizsgálattal, miközben a keratometer megméri a szem görbületét is , így könnyen eldönthető, hogy milyen görbületű lágy kontaktlencsét kell felhelyeznie.

kontaktlencse-nagykálló

  • Komplett látásvizsgálat a korrekciós adatok meghatározásával.
  • Kontaktlencse-illesztéshez szükséges paraméterek meghatározása, próba kontaktlencse felhelyezése.
  • Kontaktlencse szembe helyezésének és kivételének megtanítása, illetve a viselési és ápolási szabályok ismertetése.

A vizsgálat és a felsoroltak elsajátítása után Ön teljes biztonsággal, felszabadultan élvezheti a kontaktlencse nyújtotta lehetőségeket.

A kontaktlencse felhelyezéséhez segítséget kaphatsz a Youtube oldalán az alábbi címszó alatt:

YouTube CooperVision-Üdítő perspektíva

SZEMÜVEGEK KERETÉNEK JAVÍTÁSA, – IGAZÍTÁSA

Vállaljuk sérült fém és műanyag keretének javítását egyaránt. Rövid határidővel kicseréljük orrtámasz papucsait, megigazítjuk eldeformált szemüvegét, beletört csavarokat (csavarpótlás, szár, orrtámasz csere, forrasztás, lencsék átcsiszolása) igény esetén ultrahangos tisztító segítségével eltávolítjuk a felrakódott szennyeződéseket.

INGYENES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ingyenes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat!
Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!